Het Alles in 1 startpakket

Met ons Alles in 1 startpakket ben je klaar om fulltime wasbaar te luieren

Met ons Alles in 1 startpakket zijn ouders helemaal klaar om fulltime wasbaar te luieren. Dit pakket bestaat uit luiers die voor de meeste kindjes goed werken, het meest lekvrij zijn en de hele luierperiode mee gaan. Sterker nog; ook voor een tweede of zelfs derde kindje zijn de luiers weer te gebruiken, waardoor ouders helemaal goedkoop en duurzaam uit zijn. 

Het Alles in 1 pakket bestaat uit luiers met een tweedelig systeem. Dit houdt in dat het kindje steeds een binnen luier aankrijgt, en een overbroekje eroverheen. Zo’n tweedelig systeem heeft als voordeel dat ze erg lekvrij zijn, en dus voor bijna alle kindjes goed werken. Wel is het bij elkaar een vrij dikke luier, dus een skinny jeans erover heen wordt lastig (no worries: heel veel broekjes kunnen er wel gewoon overheen). 

In dit filmpje laten we zien wat er in het pakket zit, en hoe het kindje verschoond wordt. 

Alles in 1 startpakket

Over het Alles in 1 startpakket

Het pakket bestaat uit  20 binnen luiers, 5 overbroekjes, een waszak om vieze luiers in te bewaren en om te wassen en een rol inlegvelletjes voor de ontlasting. Daarnaast ontvang je nog een kaart met wasinstructies. Hiermee kun je steeds een half dagje of een dagje (afhankelijk van je kindje) wasbaar luieren. 

Let op: Voor de printjes van de binnen luiers, het overbroekje en de waszak kunnen voorkeuren worden doorgegeven onder de bestelnotities op de afrekenpagina. Dit is geen garantie dat die voorkeuren nog beschikbaar zijn. 

Dit pakket is voor bijna alle kindjes geschikt. De luiers zijn verstelbaar (ze passen vanaf ongeveer 4 kilo) en gaan zo de hele luierperiode mee. 

Door het tweedelige systeem en de grote inlegger die erin zit zijn ze erg lekvrij. 

Als je kindje heeft gepoept verschoon je natuurlijk direct, anders verschoon je gemiddeld om de 3 á 4 uur, afhankelijk van hoeveel je kindje plast. 

Voor de meeste kindjes kun je deze luier ook ‘s nachts gebruiken. Dan gaat de luier dus langer mee dan 4 uur. 

Vieze luiers laat je niet langer dan 4 dagen in de waszak zitten, voor je ze in de wasmachine doet. 

 

Deze luiers hebben een droogtijd van max 48 uur als je ze binnen aan de lijn droogt. Ze kunnen ook in de droger. 

Op dit moment is dat het zeer populaire merk Petit Lulu.

In de toekomst kan het zijn dat er verschillende fijne merken van tweedelige systemen inzitten. 

Overtuigd van het Alles in 1 startpakket?

Heel erg leuk! Je kunt in onze winkel eventueel nog checken naar welke printjes je voorkeur uitgaat, en die noteren. De namen kun je bij het aankopen invullen bij de bestelnotities. 

Heb je nog geen ervaring met wasbare luiers? Overweeg dan eerst ons proefpakket te bestellen, om uit te testen of het iets voor jullie is.