Kies-je-favoriet

pakket

Welke luiersysteem past het beste bij jou en je kindje?

Ouders die nog geen ervaring hebben met wasbare luiers, kunnen het beste eerst samen met hun kindje uitvogelen welk systeem het beste bij hen past. Zo zijn er kinderen die erg veel in één keer plassen, andere kinderen weer minder. Ook het verschonen gaat bij de 2 populaire systemen die we aanbieden net even anders. Met het Kies-je-favoriet pakket kun je beide systemen laagdrempelig bij je kindje proberen. 

Kies je favoriet pakket

Over het Kies-je-favoriet pakket

Het pakket bestaat uit 1 All in one luier, 1 binnen luier voor het tweedelige systeem en 1 overbroekje voor het tweedelig systeem. Daarnaast ontvang je nog een aantal inlegvelletjes voor de ontlasting, en een kaart met wasinstructies. 

Let op: Voor de printjes van de luiers kunnen voorkeuren worden doorgegeven onder de bestelnotities op de afrekenpagina. Dit is geen garantie dat die voorkeuren nog beschikbaar zijn. 

Als je kindje heeft gepoept verschoon je natuurlijk direct, anders verschoon je gemiddeld tussen de 2 en 4 uur, afhankelijk van hoeveel je kindje plast.   

Vieze luiers laat je niet langer dan 4 dagen in de waszak zitten, voor je ze in de wasmachine doet. 

Deze luiers hebben een droogtijd van max 36 uur als je ze binnen aan de lijn droogt. Ze kunnen ook in de droger. 

Op dit moment zitten de zeer populaire merken Tots Bots Easyfit Star en Petit Lulu in het pakket.

In de toekomst kan het zijn dat er verschillende fijne merken van tweedelige- en AIO systemen inzitten. 

Het Kies-je-favoriet pakket proberen?

Heel erg leuk! Je kunt in onze winkel eventueel nog checken naar welke printjes je voorkeur uitgaat, en die noteren. De namen kun je bij het aankopen invullen bij de bestelnotities. 

 

Hoe werken de systemen? 

Benieuwd wat het verschil is tussen het tweedelig systeem en het All in one (AIO) systeem? Check de video’s van het On the road pakket en het Proefpakket tweedelig hieronder: