Het On the road 

pakket

Wasbaar luieren op de opvang of bij opa en oma? Ons On the road pakket maakt het makkelijk voor iedereen.

Op vakantie, naar de opvang of bij oma en opa thuis. Op dat soort momenten is het soms moeilijker om wasbare luiers te gebruiken, omdat je bijvoorbeeld aan anderen er nog wat minder bekend mee zijn, of gewoon omdat ‘zo makkelijk mogelijk’ op dat moment even het belangrijkst is. Voor deze situaties zijn er gelukkig ook hele makkelijke (en mooie!) wasbare luiers beschikbaar. Die bieden wij aan in ons ‘On the road pakket’

Ons on the road pakket bestaat uit luiers met een All in one systeem. Dit houdt in dat de luier uit 1 stuk bestaat, met een inlegger erin die vastzit. Deze luier lijkt daarom het meest op een wegwerpluier, behalve dan dat ie er veel leuker uitziet.  Zo’n All in one systeem moet wat vaker verschoond worden, en is niet geschikt voor kindjes die heel veel plassen. Wel zijn ze erg makkelijk aan- en uit te doen. Heel erg geschikt dus voor opa/oma of de opvang. Ook als je misschien onderweg moet verschonen zijn ze erg handig.

De luiers vallen slank, vrijwel alle broekjes passen erover heen en ze zijn verstelbaar en gaan dus de hele luierperiode mee

In dit filmpje laten we zien wat er in het pakket zit, en hoe het kindje verschoond wordt. 

Over het On the road pakket

Het pakket bestaat uit 5 All in one luiers, een waszak om vieze luiers in te bewaren en om te wassen en een rol inlegvelletjes voor de ontlasting. Daarnaast ontvang je nog een kaart met wasinstructies. 

Let op: Voor de printjes van de luiers en de waszak kunnen voorkeuren worden doorgegeven onder de bestelnotities op de afrekenpagina. Dit is geen garantie dat die voorkeuren nog beschikbaar zijn. 

Nee, deze luiers zijn niet geschikt voor kindjes die erg veel plassen. Dan zul je zien dat ze snel doorlekken. De luiers moeten wat vaker verschoond worden. 

Als je eest zeker wilt weten of deze luier bij je kindje past, kun je het beste eerst 1 All in one luier bestellen om het te proberen. 

Als je kindje heeft gepoept verschoon je natuurlijk direct, anders verschoon je gemiddeld om de 2 á 3 uur, afhankelijk van hoeveel je kindje plast.   

Vieze luiers laat je niet langer dan 4 dagen in de waszak zitten, voor je ze in de wasmachine doet. 

Deze luiers hebben een droogtijd van max 36 uur als je ze binnen aan de lijn droogt. Ze kunnen ook in de droger. 

Op dit moment is dat het zeer populaire merk Tots Bots Easyfit Star

In de toekomst kan het zijn dat er verschillende fijne merken van het all in one systeem inzitten. 

Overtuigd van het On the road pakket?

Heel erg leuk! Je kunt in onze winkel checken naar welke printjes je voorkeur uitgaat, en die noteren. De namen kun je bij het aankopen invullen bij de bestelnotities. 

Heb je nog vragen over de all in one luiers of het pakket? Stel ons gerust je vragen via de mail of via onze Instagrampagina. Daar vind je ook handige uitlegfilmpjes.