Over Fancy Pantsy

Wasbare luier professional of pas begonnen? 

Bij ons kun je terecht voor de mooiste premium wasbare luiers en voordeelpakketten voor wasbare luier professionals én starters. 

Handige voordeelpakketten

Je verdiepen in wasbare luiers kan aanvoelen als een doolhof. Waar begin je? Wat is nou het beste luiersysteem voor mijn kindje? Welk merk is goed? Waar zijn al die inleggers voor? En: wat heb ik nodig om helemaal wasbaar te kunnen luieren…

Nieuwe mama of papa (to be): wij weten hoe je je voelt! Daarom hebben we vanuit onze ervaring met wasbare luiers een aantal luierpakketten samengesteld waarvan we weten dat jij er mee aan de slag kan (én extra voordelig). Door middel van videotutorials laten we zien waarom je voor welk pakket kiest.  

Losse luiers van de fijnste premium merken

We bieden luiers aan van het all in one systeem en het tweedelig systeem Uit een groot onderzoek van duurzaam platform GRN United.nl onder meer dan 200 ouders die wasbare luiers gebruiken voor hun kindje, blijkt namelijk dat deze twee systemen het vaakst als favoriet uit de bus kwamen. Daarnaast zijn al onze luiers getest op de kinderen van eigenares Michelle!

Bij ons vind je de merken Petit Lulu, Little Lamb en Tots Bots. Deze luiers zijn mooi, heerlijk zacht en gaan de hele luierperiode mee. 

De voordelen van wasbaar luieren:

Bespaar minstens €450,- per kindje (de luiers gaan de hele luierperiode mee)

Bespaar gemiddeld 260 kilo afval per jaar per kindje. Dat zijn zo'n 2.000 wegwerpluiers per jaar.

Wasbare luiers hebben de liefste printjes, zijn OEKO-TEX gecertificeerd en zoveel mooier dan wegwerp!

Gratis advies

Heb je nog vragen naar aanleiding van de info op onze website en de video tutorials? Geen enkel probleem. Je kunt ons altijd een mailtje sturen via ons contactformulier, we helpen je graag! 

De missie van Fancy Pantsy...

Ik was altijd al wel met duurzaamheid bezig, maar ik merkte tijdens mijn eerste zwangerschap dat dat alleen maar meer werd.

Logisch eigenlijk, je gaat nadenken over wat voor wereld je wilt achterlaten voor je kinderen. Ik ging vooral op zoek naar producten die duurzaam zijn. Zo kwam ik al snel op een hele grote vervuiler uit, waar ik graag een duurzaam alternatief voor wilde: wegwerpluiers. 

Met één kindje verbruik je namelijk zo’n 150 luiers in de maand, dat is goed voor zo’n 22 kilo afval per maand. (bron: Mileucentraal.nl) Dat is zo’n 260 kilo afval per jaar per kindje!

Gelukkig vond ik een fijn duurzaam alternatief: wasbare luiers. 

Ik kwam echter al snel terecht in een doolhof van systemen, merken, verschillende stoffen, inleggers en dag- en nachtluiers. Kortom; ik kan mij best goed voorstellen dat andere ouders (to be) allang waren afgehaakt. 

Zo kwam ik op het idee om wasbaar luieren écht toegankelijk te maken. Met mijn ervaring en een uitgebreid onderzoek van duurzaam platform GRN United.nl onder ouders die de luiers gebruiken, heb ik 4 pakketten samengesteld waarvan ik zeker weet dat ouders ermee aan de slag kunnen. Ik leg met Fancy Pantsy bij elk pakket heel duidelijk uit hoe het werkt en waar het pakket geschikt voor is, inclusief video’s! Mijn missie met Fancy Pantsy is om nog veel meer ouders aan de wasbare luiers te helpen die er wel voor openstaan, maar geen tijd hebben om zich door tientallen verschillende luiermerken en -systemen te worstelen. 

Met Fancy Pantsy laten we zien dat wasbaar luieren niet moeilijk is. Wij maken het makkelijk voor je. En dat doen we ook nog eens met de zachtste luiers. Lief voor je kindje én lief voor de wereld. 

Michelle Tomaselli / Oprichtster Fancy Pantsy

Onze producten