Het kan altijd gebeuren dat ondanks de uitleg op onze website en ondanks dat onze luiers voor de meeste kindjes werken, er iets niet gaat zoals verwacht. In dat geval willen we je graag helpen!

Meestal is er wel een oplossing te vinden, bijvoorbeeld door even goed mee te kijken met hoe de luier om zit. Als een kindje veel plast is het soms nodig om bij te boosten met extra inleggers. Ook hierin kunnen we adviseren. Indien een product niet bevalt, stuur ons altijd even een mailtje

Indien je je toch hebt bedacht na de aankoop van losse luiers, een pakket of accessoires, kun je de producten binnen 30 dagen terugsturen, waarna je het volledige bedrag teruggestort krijgt.

Het is wel belangrijk dat de luiers nog ongebruikt zijn. 

Indien je één of meerdere producten wilt retourneren stuur je ons binnen 30 dagen een mailtje naar info@fancypantsy.nl, je kunt hiervoor ook het contactformulier gebruiken.

Je ontvangt dan een retourformulier waarmee je de items kunt terugsturen. 

Een belangrijke voorwaarde is dat de producten ongebruikt zijn. 

Het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) wordt binnen 7 werkdagen nadat wij de producten hebben ontvangen, teruggestort op jouw rekening. 

Dat is helaas niet mogelijk. Als je nog geen ervaring hebt met het type luier, raden we aan om er altijd eerst één aan te schaffen om te testen of het iets voor jou en je kindje(s) is, of om eerst een pakket te huren

Shopping cart close