Video Tutorials

Video tutorials

Hier vind je onze video tutorials passend bij de verschillende pakketten die we aanbieden. Hierin leggen we uit wat er in de verschillende pakketten zit en hoe de luiers die erin zitten werken. Vooral benieuwd naar het verschil tussen All in one luiers en tweedelige luiers? Bekijk dan vooral de video bij het Kies-je-favoriet pakket. Weet je niet welk pakket het beste bij jullie past? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de website of via de whatsapp button. We helpen je graag! 

Proefpakket Tweedelig

Ons Proefpakket Tweedelig bestaat uit luiers met een tweedelig systeem. Dit houdt in dat het kindje steeds een binnenluier aankrijgt, en een overbroekje eroverheen. Zo’n tweedelig systeem heeft als voordeel dat ze erg lekvrij zijn, en dus voor bijna alle kindjes goed werken.

Kies-je-favoriet pakket

Welk luiersysteem past het beste bij jou kindje? Met het Kies-je-favoriet pakket kun je laagdrempelig een All in one luier en het tweedelige systeem testen. 

Alles in 1 Startpakket

Met ons Alles in 1 startpakket zijn ouders helemaal klaar om fulltime wasbaar te luieren. Dit pakket bestaat uit tweedelige luiers die het meest lekvrij zijn en de hele luierperiode mee gaan. Sterker nog; ook voor een tweede of zelfs derde kindje zijn de luiers weer te gebruiken, waardoor ouders helemaal goedkoop en duurzaam uit zijn.

On the road pakket

Op vakantie, naar de opvang of bij oma en opa thuis. Op dat soort momenten is het soms moeilijker om wasbare luiers te gebruiken, omdat anderen er nog wat minder bekend mee zijn, of gewoon omdat ‘zo makkelijk mogelijk’ op dat moment het belangrijkst is. Voor deze situaties zijn er gelukkig ook hele makkelijke (en mooie!) wasbare luiers beschikbaar. Die bieden wij aan in ons ‘On the road pakket’.

Eerst een luier uitproberen?